prova: shape of you

El numero pi

Despertat Macedónia

La biografia de Isaac Newton

Bon dia!

miércoles, 14 de junio de 2017

CRÓNICA DE LES COLÓNIESCRÒNICA DE LES COLÒNIES
(Can Bajona)

Aquestes colònies han sigut una de les millors, quan vam arribar vam anar al pati, i els monitors ens van explicar les normes i com es deien. Un cop tot això vam donar una volta per allà, i després, vam anar a les habitacions.
El primer dia és a dir el 30 de maig, per la tarda em va tocar orientació, ens donaven una mena de GPS i tenies que seguir un camí que indicava, el meu grup ens vam perdre perquè una nena del meu grup va agafar el GPS del revés, primer vam anar cap a vall a una carretera, després vam anar a un barranc, fins que altre nena del meu grup es va donar compte de que estava del revés, i per fi vam saber tornar. El segon dia 31 pel matí em va tocar tirolines, a mi no és que m’agrada molt l’altura, i em feia por, a si que em van posar de rescat, si algun nen es quedava a mitges de la tirolina jo estirava d’una corda i l’ajudava a baixar...
Per la tarda em va tocar supervivència, aquesta activitat va ser la que més em va agradar, primer vam anar al bosc i vam entrar a una mina va ser una passada, després els monitors construíem una cabana amb pals i després els monitors ens deien una situació i la teníem que representar, al meu grup ens va tocar representar una insolació. El tercer dia 1 em va tocar anar a un camp de futbol i allà fèiem jocs, com ens va sobrar temps vam anar a la granja hi havia vaques, cavalls, conills... però el que olorava fatal eren els porcs, feien una pudor!
La primera nit vam fer el joc de nit, va ser una mica “rollo” i a sobre es va posar a ploure! La segona nit tocava discoteca, a mi em feia molta vergonya però amb l’ajuda de una companya em vaig animar. M’han agradat molt!!!:)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

CRÓNICA DE LES COLÓNIES

CRÒNICA DE LES COLÒNIES (Can Bajona) Aquestes colònies han sigut una de les millors, quan vam arribar vam anar al pati, i els mon...